Τι θα χρειαστούμε:
Φράουλες (ίδιο μέγεθος - ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό)
Σοκολάτα με περιεκτικότητα κακάο μεγαλύτερη του 60%
Σοκολάτα γάλακτος
Λευκή σοκολάτα γάλακτος
Πως το κάνουμε:
Ένα απίθανα δροσερό σοκολατάκι ψυγείου με ελάχιστα υλικά.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Για να δείτε πως γίνεται το ΣΩΣΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ διαβάστε εδώ: http://www.chocosplash.gr/artro.php?id=9.
Απλώνουμε λαδόκολλα και βουτάμε κάθε φράουλα από μία φορά μέσα στη σοκολάτα μέχρι τη μέση του κομματιού και το αφήνουμε στη λαδόκολλα. Μόλις κάνουμε και το τελευταίο, αρχίζουμε από την αρχή. Έτσι αποκτάει παχύτερο στρώμα σοκολάτας.
Μόλις τελειώσουμε λιώνουμε λευκή και μαύρη σοκολάτα γάλακτος (ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΚΕΥΗ) και με αυτά γαρνίρουμε από πάνω όπως στη φωτογραφία!
Διατηρήστε τα στο ψυγείο για να είναι έχτρα δροσερά και φρέσκες οι φράουλες.
Όχι ότι θα μείνουν για πολύ ώρα αφάγωτες, αλλά λέμε τώρα.