Υλικά Δημιουργίας
4 κούπες γάλα
1 ζαχαρούχο γάλα
250 γρ κουβερτούρα
1 βανίλια
1 κ. γ. καφέ εσπρέσσο στιγμής (ή καφέ στιγμής)
1 σφηνάκι λικέρ καφέ
1 πρέζα αλάτι
Σαντιγί για το γαρνίρισμα
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Βάζουμε τα γάλατα σε μια κατσαρόλα, το αλάτι, τη βανίλια και την κουβερτούρα τεμαχισμένη.
Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
Όταν λιώσει η κουβερτούρα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον καφέ και το λικέρ.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με λίγη σαντιγί.