Υλικά Δημιουργίας
250 γρ κουβερτούρα
1 πακέτο μπισκότα μιράντα ή παπαδοπούλου
1 φλτζ καρύδια χοντροκομμένα
1 κ.σ. κονιάκ
1 φλτζ κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. κακάο σκόνη άγλυκη
2 κ.σ. άχνη
Για το τύλιγμα
Κοπανισμένα μπισκότα
Τρούφα
Κακάο
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα, το κακάο και την άχνη.
Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τα καρύδια χοντροκομμένα, το κονιάκ και τα μπισκότα θρυμματισμένα.
Αφήνουμε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο να κρυώσει και να σφίξει λίγο.
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε με υλικά της αρεσκείας μας.