ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΟΥΤΗΜΑ

Τι θα χρειαστούμε:
175 γρ. σοκολάτα (με περιεκτικότητα κακάο 60% και πάνω)
175 γρ. αλεύρι
125 γρ. βούτυρο
60 γρ. φρέσκο γάλα
60 γρ. ζάχαρη
75 γρ. άχνη ζάχαρη
1 αυγό
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Πως το κάνουμε:
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 125 γραμμάρια βούτυρο, 60 γραμμάρια ζάχαρη και 75 γραμμάρια άχνη ζάχαρη. Τα χτυπάμε για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Χαμηλώνουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε 60 γραμμάρια φρέσκο γάλα, 1 αυγό, 175 γραμμάρια αλεύρι και μισό κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ. Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη ρίχνουμε στον κάδο.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και πλάθουμε κουλουράκια (με τα δυο μας τα χεράκια).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά (να ροδίσουν)

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

...ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;


ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΩΣ ΠΗΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ


ΩΠΑ! ΤΙ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΑ...


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ..

...Η ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!!!


ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ...ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ

Τι να κάνει το κορίτσι; Έτσι έχει συνηθίσει να το βάζει στο στόμα ...το μικρόφωνο εννοούμε.


ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

βλέπω χοντρούς ανθρώπους!


ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΜΟΥ ΦΟΒΩΝ

Ο Γιάννης Ξανθούλης ανακαλύπτει μια πλευρά της Πόλης που δεν γνώριζε ...και μας το περιγράφει


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με τα μάτια και το φλας ενός φωτογράφου


ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ...ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

Η ΖΩΗ (ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ

Αληθινές Ερωτικές Ιστορίες με Γεύσεις


Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ

Το κλειδί για να απολαύσετε την καθημερινότητα σας


ΕΥΤΥΧΙΑ

Πώς να τη βρεις και να την κρατήσεις


ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ

Ένα από τα καλύτερα βιβλία για τους πρωτοεισερχόμενους στο χώρο της ψυχανάλυσης


ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΓΥΡΟ

Σαμπάνια με γύρο, τραγανός μπακλαβάς και μεθυστικό κοκτέιλ. ¨Οχι δεν είναι βιβλίο μαγειρικής


ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ