ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΤΟΝΑΚΙΑ

Ιδιαίτερα μπαλάκια με τόνο και αμύγδαλα


Ανήκει στην κατηγορία: FINGER FOOD

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 9829 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 202 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
1 κονσέρβα τόνου σε νερό
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα φιλέ αμυγδάλου
αλάτι - πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τον τόνο, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το μαϊντανό.
Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά για να σφίξει.
Πέρνουμε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα και φτίαχνουμε μπαλάκια τα οποία περνάμε από το φιλέ αμυγδάλου.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!