ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.


Ανήκει στην κατηγορία: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 9519 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 211 φορές.


Para Bellum




Είναι το κατ΄ εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια, και επίσημη πρόσκληση για έρωτα. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτού του γλυκού, εδώ θα σας δώσουμε την πιο απλή. Αν διαλυθεί, μην κάνετε σχόλια, υποκριθείτε πως έγινε ακριβώς όπως την περιμένατε και σερβίρετε σε ψηλά ποτήρια. Αν ούτε κι έτσι είναι παρουσιάσιμη, χρησιμοποιήστε τη για λοσιόν σε αισθησιακό μασάζ.
 
Τι θα χρειαστούμε:
170 γρ. κουβερτούρα (70% κακό ή και περισσότερο)
3 κ.σ. δυνατό καφέ (υγρό εσπρέσσο - σκέτο χωρίς ζάχαρη)
2 αυγά, κρόκους και ασπράδια χτυπημένα χώρια
½ φλιτζάνι πηχτή κρέμα γάλακτος
1 κ. σ. λικέρ πορτοκάλι
Μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας ή 1 λουβί σκόνη βανίλιας
 
Πώς το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε τους κρόκους στο μίξερ.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή σε σιγανή φωτιά τη σοκολάτα μέσα στον καφέ.
Προσθέτουμε τους χτυπημένους κρόκους, ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Βγάζουμε από τη φωτιά  και το αφήνουμε να κρυώσει.
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ και μετά τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μίγμα μαζί με την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και το λικέρ.
Σερβίρουμε σε κούπες που μπορείτε να διακοσμήσουμε όπως θέλουμε.
 
Πηγή:
Ιζαμπέλ Αλιέντε, Αφροδίτη, ιστορίες, συνταγές και άλλα αφροδισιακά
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




     ;

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΑΔΩΝΙΣ ΘΑΤΣΕΡ

Ο γνωστός μας ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ (ADONIS) μεταμορφώθηκε από λαϊκό ήρωα του internet σε Μαργαρίτα Αντωνία Θάτσερ!!!


ΜΕ ΕΥΡΟ - ΟΧΙ ΜΕ ΓΥΡΟ

Άλλη μια προσπάθεια της κυβέρνησης πήγε στράφι


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ;;;;


GALAXY TRACKER ΑΚΟΜΑ DOWN - ΟΥΤΕ ΕΝΑ INDEX ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ;

Ποια είναι η αλήθεια για τον Galaxy Tracker;


ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ; Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ...ΠΕΜΠΤΟ ΠΟΔΙ

...αφού χρησιμοποιεί το πέος του για να στηρίζεται! Και με το δίκιο του!


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΜΠΡΙΣΙΝΓΚΡ
Το τρίτο βιβλίο της σειράς που θα σας ενθουσιάσει (όπως και τα άλλα δύο άλλωστε)


ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ
Σοφία της Ανατολής και των Σούφι


Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Πως έβλεπε ο Αλμπερτ Αϊνστάιν τον κόσμο ...στην εποχή του


ΣΚΟΤΩΣΕ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΣ
Θα μπορούσε να γίνει μια ενδιαφέρουσα ταινία :)


ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ
Μια ψυχαναλυτική θεώρηση της μάσκας που όλοι μας φοράμε


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
Ενδιαφέρον βιβλίο για το πώς να επικοινωνούμε χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα σε εμάς και στους άλλους

ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΤΩΡΑ!!!


ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
Σοκολατόπιτα με γεύση και άρωμα φουντούκι


ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ένα γρήγορο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!


ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η ιταλική ζαχαροπλαστική στο απόγειο της


ΚΕΙΚ ΖΕΒΡΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ


ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Μια τούρτα που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Ούτε στο φτιάξιμο, ούτε στο φάγωμα!


ΑΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
Εύκολη, νόστιμη, απλή ...ιδανική για αρχάριους στη ζαχαροπλαστική