Πως το κάνουμε:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με το σέλινο και το κρεμμύδι ολόκληρο.
Καθαρίζουμε το καρότο κόβουμε 3 -4 ροδέλες και το υπόλοιπο το κόβουμε σε οριζόντιες στρώσεις πάχους 5 χιλιοστών.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράσσουμε ένα ψάρι.
Τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα (μαζί και τα γύρω γύρω).
Μόλις μαλακώσουν λίγο τα καρότα ρίχνουμε την πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους.
Όταν βράσουν και οι πατάτες ρίχνουμε τα φιλέτα ψαριού, ελαιόλαδα και αλάτι.
Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κλείνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε τη σούπα για 5 λεπτά να σταθεί.
Αφαιρούμε το κρεμμύδι, το σέλινο και υπολείμματα του καρότου.
Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.