Υλικά Δημιουργίας
125 γρ σοκολάτα
2 φλτζ αλεύρι καλαμποκιού
6 κούπες νερό
½ φλτζ μαύρη ζάχαρη
Κανέλα
Αμυγδαλόψιχα (προαιρετικά)
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Τρίβουμε τη σοκολάτα στον τρίφτη.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει.
Μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι σιγά σιγά.
Βράζουμε και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός.
Στο τέλος ρίχνουμε την τριμμένη σοκολάτα και τη ζάχαρη.
Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα και αμυγδαλόψιχα.