ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

Δύο υλικά και γεύση στο μάξιμουμμμμ


Ανήκει στην κατηγορία: ΚΡΕΑΤΟΜΑΝΙΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 13163 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 171 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:
2 κιλά γουρουνόπουλο με το δέρμα
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λεμόνια, χυμό
Λεμονόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα.
Το αφήνουμε έτσι για περίπου 2 ώρες.
Κατόπιν το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε στρώσει λεμονόφυλλα.
Η μεριά του δέρματος μπαίνει από κάτω.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά (170ο Κελσίου) για 2 – 3 ώρες.
Γυρνάμε το κρέας από την άλλη μεριά και ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη. 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: ΣΕΡ, από: Πετρούπολη


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑΡΑ

Οπότε κορίτσια τώρα ξέρετε τι είναι οι μπούρδες για φυσική ομορφιά


ΒΥΖΓΙΑ! ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ;

Όχι, επειδή δεν το έγραψε αυτή, αλλά αυτός που τράβηξε τη φωτογραφία!


ΠΑΠΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ COMICON

...αλήθεια, η γιαγιά το ξέρει αυτό;


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ;

Σε τι διαφέρει ο εκβιασμός ενός ληστή από τον εκβιασμό ενός Θεού;


ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΔΥΟ - ΔΥΟ ΣΤΟ WC;

Ε, τώρα ξέρεις. Γι αυτό!


Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ...@ΡΧΙΔΙ@

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΝΟΜΑΔΙΚΟΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΟΜΟΥ
Οδοιπορικό ενός Έλληνα στο Κατμαντού


ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΝΕΛΑΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕ Η ΕΛΕΝΗ;
Ένα τσόκαρο αναρωτιέται γιατί ...του φέρονται σαν να είναι τσόκαρο!


ΜΑΜ
Ένα αφήγημα για αυτό το ζόρικο πράγμα που το λένε ενηλικίωση


Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ...
Το θέατρο στο Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ... ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ
Σαν το παγωτό: δροσίζει και καίει


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η ιστορία μιας γυναίκας που ψάχνει μέσα από γεύσεις «ποια είναι»