Τι θα χρειαστούμε:
2 φλτζ καρύδα (ινδοκάρυδο)
1 ασπράδι αυγού
1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
2/3 φτλζ μαύρη ζάχαρη ή ζαχαρίνη
2 βανίλιες
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το ξύσμα και το χυμό πορτοκάλι.
Προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε καλά.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και το βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο Κελσίου για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.