Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε από το βράδυ τα φασόλια σε νερό να φουσκώσουν.
Την άλλη μέρα τα βάζουμε να βράσουν με το κρεμμύδι και το καρότο.
Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρέας κομμένο σε κύβους.
Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε το άλλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες.
Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα φασόλια και τη φλούδα του πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 με 40 λεπτά.
Γαρνίρουμε, τέλος, με λίγο μαϊντανό.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!
ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ;