Τι θα χρειαστούμε:
Έτοιμο φύλλο σφολλιάτα
Βούτυρο
Πραλίνα φουντουκιού (μεράντα, νουτέλα,...) ή ράβδους σοκολάτας
Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το φύλλο σε κυκλικό σχήμα, όπως η φωτογραφία και το κόβουμε σε 12 κομμάτια (6 κοψίματα.
Στη βάση κάθε τριγώνου κάνουμε ένα μικρό κόψιμο λίγων εκατοστών. Μπροστά από το κόψιμο βάζουμε από μία κουταλιά πραλίνα φουντουκιού (όπως στη φωτογραφία).
Τυλίγουμε προς το κέντρο...έτοιμο το κρουασάν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 με 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.