ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΑ JAPANΙαπωνική παραλλαγή της ψητής πιπεριάςΑνήκει στην κατηγορία: FINGER FOOD Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 378 φορές. Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 0 φορές.
|
![]() |
|
Τι θα χρειαστούμε:
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ (ή στο μούλτι) το σησαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Πασπαλίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα.
Σκεπάζουμε με διαφάνεια και αφήνουμε να μαριναριστούν για μισή ώρα.
Βάζουμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις ψήνουμε στο γκριλ.ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Μόλις πάρουν χρώμα τις γυρνάμε.
Όταν ψηθούν και από τις δύο μεριές τις σερβίρουμε μαζί με τη μαρινάδα. Ρίχνουμε από πάνω λίγο χοντρό αλάτι.
|
|