ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Φτιάξτε μόνοι σας το καλύτερο συνοδευτικό κάθε (σχεδόν) φαγητού


Ανήκει στην κατηγορία: ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 11924 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 395 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:

Ντομάτες με σφιχτή σάρκα
Χοντρό αλάτι
Πιπέρι (μαύρο)
Ξύδι (λευκό κρασόξυδο)
Ελαιόλαδο
Λίγη κάπαρη (προαιρετικά)


Πως το φτιάχνουμε:

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση (οριζόντια) και αδειάζουμε τα σπόρια της.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε όλα τα κομμάτια σε ένα ταψί.
Ραντίζουμε με ξύδι και αφήνουμε τις ντομάτες να στεγνώσουν στο φούρνο στους 50 βαθμούς Κελσίου.
Το καλοκαίρι μπορούμε να αφήσουμε έξω τις ντομάτες σε ένα ηλιόλουστο μέρος να στεγνώσουν, σκεπασμένες με ένα τούλι για να προστατεύονται από τα διάφορα έντομα ή ακόμη και από τα πουλιά.
Όταν στεγνώσουν, τις φυλάμε σε ένα γυάλινο βάζο σκεπασμένες με ελαιόλαδο και λίγη κάπαρη.

Δοκιμάστε τις στην σαλάτα, μέσα σε κοκκινιστά φαγητά, παντού.
Η γεύση τους θα σας εκπλήξει.
 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!