ΒΡΕΣ ΥΛΙΚΑ - ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ) ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική) ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΤΖΑΤΖΙΚΙ

Ταιριάζει τέλεια με το κρέας - ρίχνει την πίεση


Ανήκει στην κατηγορία: ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 11921 φορές.

Η συνταγή αυτή εκτυπώθηκε 96 φορές.





Τι θα χρειαστούμε:
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1 μεσαίο αγγούρι
2 ως 5 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. κρασόξυδο
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
 
Πως το κάνουμε:
Το εξαιρετικό γιαούρτι από το απλό - καθημερινό γιαούρτι ξεχωρίζει από 3 βασικά πράγματα:

- Την αψάδα του
- Την ποιότητα του γιαουρτιού
- Την ποιότητα του ξυδιού

Η "αψάδα" είναι το πόσο δυνατό είναι το γιαούρτι. Όσα περισσότερα σκόρδο - τόσο πιο αψύ το τζατζίκι - τόσες περισσότερες μέρες θα ...βρωμάτε.
Η ποιότητα του γιαουρτιού εξαρτάται από τον τόπο διαμονής. Στη μεγάλη πόλη δεν έχετε πολλές ελπίδες για να πετύχετε καλό γιαούρτι.
Το πόσο αρωματικό θα είναι το ξύδι ρυθμίζει σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ την απόλαυση που δίνει το τζατζίκι. Το ξύδι από ρόδι και το κρασόξυδο θεωρούνται ως τα καλύτερα. Φυσικά είστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε.

Περνάμε το σκόρδο από τον τρίφτη (ή το μούλτι) και το ανακατεύουμε με το αλάτι και το ξύδι.

Ξεφλουδίζουμε το αγγούρι, το τρίβουμε στο τρίφτη (λεπτό) και το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι χειρός και το στίβουμε να του φύγουν τα νερά.

Βάζουμε το γιαούρτι σε μια γαβάθα και προσθέτουμε το αγγούρι και το σκόρδο με το ξύδι. Με ένα μεταλλικό κουτάλι ανακατεύουμε αρκετά, έτσι ώστε να πάει παντού το αγγούρι και το σκόρδο. Στο τελευταίο ανακάτεμα προσθέτουμε και μια κουταλιά της σούπας λάδι.

Διατηρείται, φυσικά, στο ψυγείο και σκεπασμένο.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ!




ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 4 (doggie style)

Κορίτσια, αυτός είναι ο σωστός τρόπος που δίνει καλύτερα αποτελέσματα και εισόδου και οπτικά.


Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!

ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΡΥΖΙ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΛΗΣΤΩΝ


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ

Χωρίς πλάκα, το να ξέρεις ναυτικούς κόμπους είναι πολλές φορές σωτήριο


Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΩΣΗ

Πώς μία παρέμβαση με μηδενικό κόστος μας γλιτώνει ένα τσουβάλι λεφτά.

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Οι πρώτες σελίδες: σκοτεινά συναισθήματα που έρχονται στο φως, μια εξομολόγηση πριν το τέλος


ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα


ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Όταν ακούς το γέλιο των παιδιών είναι σαν να κρυφοκοιτάζεις τον παράδεισο


ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ
Ψυχανάλυση του Λεονάρντο Ντα Βίντι από τον ίδιο τον Φρόυντ


ΟΔΟΣ ΑΙΣΧΥΛΟΥ
Αμμόχωστος (Βαρώσι 1953 - 1960): Ιστορικό μυθιστόρημα

ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ - ΤΩΡΑ!!!


ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΡΕΠΑΣ
Τέλεια κρέπα, κάθε στιγμή και βάζουμε μέσα ό,τι θέλουμε - ολόφρεσκο από το ψυγείο μας


ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Η τέλεια γευστική απόλαυση


ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Ένα γρήγορο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!


ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ
Η λευκή απόλαυση


CHEESE CAKE ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Παγωμένος πειρασμός